KYSYTTÄVÄÄ? OLISI IHANAA SAADA SINULTA mailia TAI VOIT soittaa KOSKA VAAN.
ALTA LÖYDÄT MYÖS USEIMMITEN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA.

hello@heliannamalinen.com
+358 400 261 513


xx helianna

MILLOIN KUVAUS OLISI HYVÄ VARATA?

Vauvakuvaus kannattaa varata jo kuukausia ennen laskettua aikaa. Pidän kalenterin avoinna pitkälle ja usein lähikuukaudet ovat jo täyteen bookatut, joten suosittelen varaamaan kuvauksen ennemmin kuin myöhemmin. Aina toki kannattaa tiedustella jos varauksen teko on syystä tai toisesta venynyt.
Perhekuvaukset julkaisen varattavaksi yleensä edellisen vuoden syksyllä ja ne ovat myyneet joka vuosi loppuun nopeasti. Näistä informoin sosiaalisessa mediassa & sähköpostilla odotuslistalaisille. Liity listaan laittamalla mailia hello@heliannamalinen.com.

VOIKO KUVAUKSEN MAKSAA USEAMMASSA OSASSA?

Tavallisesti varausvaiheessa maksetaan 50% ja toinen 50% kuvauksen hinnasta erääntyy maksettavaksi viikko ennen laskettua aikaa. Tarjoan kuitenkin mielelläni korotonta maksuaikaa 2-6 kuukauden ajalle. Kysy tästä vaihtoehdosta rohkeasti!

MITÄ JOS EMME KOTIUDU HETI VAUVAN KANSSA?

Odotus ja synnytys ovat arvaamattomia ja sairaalassaoloaika voi venyä. Ihanin perheesi on silti täydellinen kuvauksen kohde vaikka newbornkuvaus vähän venyisi ideaalista 14 vuorokauden ikästä. Toteutetaan kuvaus sitten kun olette kaikki hyvässä voinnissa ja mikäli tapahtuisi jotain radikaalia palautan luonnollisesti varausmaksuosanne kokonaisuudessaan.

MITÄ JOS SAIRASTUMME TAI PERHEKUVISSA SATAA?

Minulla on joustava kalenteri ja sairastapauksille tai säälle emme voi mitään. Pyritään varaamaan uusi kuvausaika sinulle mahdollisimman lähelle alkuperäistä. Kuvauksiin on tultava ehdottoman terveenä.
Pilvinen sää on ihana ja kuvaammekin kaikilla muilla paitsi sateisella säällä.

SAAKO SINULTA TILATTUA TAULUJA TAI ALBUMEITA?

Rakastan kuvatuoteosuutta kuvauksissa, ajattelen, että kuvat heräävät eloon lopullisesti seinillä upeana taiteena tai käsintehdyssä fine art-albumissa. Tarjoan newborn- ja perhekuvauspaketteihin lahjana 100€ arvoisen etuuden kuvatuotteiden tilaamiseen kanssani studiollani.

TÄYTYYKÖ MINUN SUUNNITELLA KUVAUSTA ETUKÄTEEN?

Huolehdin kuvauksen taiteellisesta suunnittelusta ideoinnin, miljöön ja tyylin osalta. Olen huomannut, että asiakkaani nauttivat siitä kun suunnittelen kuvaukset kesäisin aina tiettyihin lokaatioihin eikä näinkin iso tekijä kuvien lopputuloksen kannalta jää heidän harteilleen. Kesän 2021 perhekuvaukset toteutetaan Yyterissä, Suomenlinnassa ja Hangossa.
Laitan teille kattavat vinkit miten kuvauksiin kannattaa pukeutua ja saatte päivittyviä ideoita Pinterest-tililtäni.

Vauvakuvaus etenee pitkälti vauvan tahtiin oman tyylini mukaisesti. Tästäkään sinun ei tarvitse kantaa huolta, olette osaavissa käsissä.

MITÄ KOKO GALLERIA DIGITIEDOSTONA TARKOITTAA?

Toimitan jokaisesta kuvauksesta asiakkaalle koko heidän ihanan galleriansa ja vältyt tuskaiselta valintaprosessilta. Saat henkilökohtaiset käyttöoikeudet digikuviin, jotka voit ladata itsellesi koneellesi & puhelimeesi ja teettää itse halutessasi.
Kauttani saa myös todella helposti mielettömän laatuisia fine art-tuotteita jos haluat osua suoraan maaliin.