Tiesitkö, että se legendaarinen next level on olemassa? Ja mä oon täällä auttamassa sua just sitä kohti. Yhdessä me luodaan sulle kokonaisuus, joka tuntuu sun asiakkaista & sinusta siltä, että muita vaihtoehtoja ei edes ole tarjolla.

Tarjoan työkaluja oman brändin selkeyttämiseen & asiakaskunnan kirkastamiseen. Ajatukselliseen some-tekemiseen & -blokkien poistoon (kukapa näistä olisi vapaa?!) sekä kuvien kautta visuaalisen maailman, joka tukee sun yritystä oikein.

Bye bye tulppaanien takana läppäri sylissä hymyilevä asiakaspalvelija.

Lempeä ja paikkansa tietävä powerful bitch on tällä!
Mun vahvuus on nähdä sut upeimpana mahdollisena itsenäsi. Tyylini kuvata on "guided not posed". Ohjaan ja opastan enkä jätä sinua pulaan, mutta annan persoonasi ja erityisen tapasi olla oman elämäsi toteuttaja loistaa. Lupaan, että näet itsesi kuvissani uudessa valossa.
Ja yrityksesi myös, faceliftistä tulleena elämänkumppanina*, jota haluaa esitellä kaikille (kts. kuva).

Tehdään teidän parhaimmasta päivästä teidän arki.

helianna

VALOKUVAAJA, STRATEGI, SOMESUUNNITTELIJA & TOTEUTTAJA 

Näytän miltä sä ja sun yritys parhaimpana päivänä näytätte

* tää on se faceliftattu elämänkumppani
Sä oot niin hyvä siinä mitä teet.
Näytetään se muillekin kuvin ja sanoin, mitkä puhuttelee.MATKANI TÄHÄN PÄIVÄÄN

Tulin itse äidiksi jo yli kymmenen vuotta sitten keskelle äitikäsityksiä, jotka eivät sopineet minuun. En ollut lainkaan se Disney-äiti, joka askartelee päivät lasten kanssa vaan tein aktiivisesti töitä löytääkseni sen oman juttuni työelämässä. Ja varsinkin tein töitä hyväksyäkseni oman käsitykseni äitiydestä ja roolien yhdistämisestä. 

Lapseni ovat elämäni rakkain asia ja merkittävin saavutus, mutta he eivät ole elämäni ainoa keskipiste. Nuorena äidiksi tulo on saanut minut puhkeamaan kukkaan koska elämäni ei koskaan ole edennyt oikeassa järjestyksessä. En ehtinyt tehdä ensin uraa ja painaa sitten pause-nappulaa kun lapset syntyivät.
Olen aina ammentanut valtavasti energiaa sopivasta määrästä multitaskausta ja lapset ovat olleet suurin liikkeellepaneva voima yritykseni kanssa.

Minulla on kolme upeaa lasta ja paluumuutimme Kuopioon keväällä 2021. Rakastan viettää aikaa lasteni ja mieheni kanssa, he ovat käsittämättömän ihania tyyppejä! Olen kuitenkin onnekas kun olen löytänyt kokonaisvaltaisen elämäntavan, joka ruokkii kaikkia intohimojani.

 Käyn Helsingissä töissä ja nautin suunnattomasti kohtaamisista muiden kaltaisteni yrittäjien ja äitien kanssa. Helsingissä on ilmapiiri, joka inspiroi. Studioni on ihana pieni rentoutumispaikka keskellä keskustaa ja tarjoaa puitteet toteuttaa luovuuttani suurimman muusani, bisneksen ja naiseuden yhdistämisen, parissa.

Elän unelmaelämääni, joka voi ja saa pitää sisällään kaiken. Käyn lounailla ja suunnittelen strategioita söpöissä pikku kahviloissa. Käyn lenkillä yksin ja nautin omasta ajasta. Toisaalta lähden innoissani lasteni kanssa metsään ja aktiviteetteihin. Musta ei koskaan tullut mikään tietynlainen ennalta tarjottu äitihahmo, mutta koen päivittäin olevani hyvä äiti juuri tällaisena kuin olen.

Samaan aikaan haluan sekä rikkoa äiti- ja yrittäjämyyttejä, että rakentaa niistä terveempää ja uudenlaista. Nämä molemmat voivat olla suunnaton ilo ja voimavara, on ok tehdä niistä omanlaisia kokonaisuuksia. Sinun ei tarvitse olla mitään tiettyä ollaksesi loistava kaikissa elämäsi rooleissa. Olet sitä jo nyt.

Rakkaus on ainoa asia millä on lopulta väliä. Rakkaus perhettäni kohtaan. Rakkaus kuvaamiseen, rakkaus kohtaamisiin ja työskentelyyn juuri sinun kanssasi. Sinun rakkautesi minun tyyliini kuvata ja nähdä sinut. Sinun tapasi rakastaa  yritystäsi ja ottaa rakkautta vastaan, se kaikki on kuvieni ydin.

Balanssi takaa hyvän elämän. Itse tasapainoilen työ- ja perhe-elämän yhdistämisen kanssa ja olen viime vuosina oppinut, että tärkeä palanen tässä kuviossa on myös itsestä huolehtiminen ja oma hyvinvointi. Ajan rajallisuus pakottaa priorisoimaan. Kaikkea ei ehdi, joten merkityksellisten asioiden tunnistaminen on avainasemassa. Äitiys on aina yksi suuri vaaka tunnetilojen ja elämänhallinnan osalta, kuitenkin balanssi useimpina päivinä takaa nautinnollisen arjen myös äitinä.

Äitiys & yrittäminen on parasta mitä minulle on tapahtunut. Nämä tuovat elämääni uskomatonta sisältöä ja voi olla niin moniuloitteista kuin meitä naisiakin on. Äitiys on tuonut minulle kameran käteen ja inspiroi joka kuvauksessa eniten. Moderni äitiyden ja yrittäjyyden yhdistelmä viehättää minua suuresti enkä voi lakata ihmettelemästä mitä kaikkea olet saanut aikaan siksi ja siitä huolimatta, että olet äiti.

Onnellisuus ja kiitollisuus on elämäni kantavia voimia. Olen saanut tehdä niin mielettömien asioiden ja ihmisten parissa töitä, että koen todella voimakkaasti tehtäväni olevan nyt takaisin antaminen. Auttaminen, tukeminen, selvittäminen ja puitteiden luominen, jossa toimiminen on voimaannuttavaa ja hedelmällistä.

Aitous on sana millä kuvailen itse töitäni. Ohjaan ja opastan niin, että aitous on aina kantava teema. Neilikkapilven takana läppäri sylissä istuskeleva kestohymyilevä asiakaspalvelija ei tarvitse olla sä jos se ei tunnu sulta. Me ajatellaan ihan liian kapeasti itseämme ja sitä mikä meissä on kiinnostavaa ja hyväksyttävää. Sä oot mieletön autenttisine ajatuksinesi ja se on sun suurin erottautumistekijäsi.

Liity meidän instagram-yhteisöön

Tuu sanomaan moi!
Tää on ehkä ihanimpia insta-tilejä vaikka itse sanonkin, heh! Luotte niin ihanan tunnelman kaiken ympärille. Puhkikulumattomia ajatuksia & sisältöä, joista saat tukea tekemiseen & konkreettista apua nostaa toimintaasi ylöspäin. Parasta on keskustelut ja teistä kuuleminen. Kiitos kun olette! 

LIITY JENGIIN