STUDIO

LAADUKAS JA MIELEENPAINUVA
kuvauselämys.

MODERNILTA ÄIDILTÄ TOISELLE.

Hei, mahtavaa kun saavuit sivuilleni, lämpimästi tervetuloa!
Luon muistoja ja elämyksiä muille äideille. Tallennan sitä erityistä yhteyttä, joka sinulla on lapsiisi sekä perheeseesi. Omalla uniikilla, modernilla tavalla.


Tarjoan laadukkaan, viimeistellyn ja mieleenpainuvan kuvauselämyksen elämäsi uskomattomimpiin ja arkisimpiin päiviin.


Tapasi olla äiti osana muuta elämää on juuri oikea. Haluan, että näet itsesi kuten minä näen sinut. Epätäydellisen täydellisenä äitinä perheesi ja vauvasi kanssa.

tutustu palveluihini

KUVIENI KAUTTA
HALUAN SINUN NÄKEVÄN KAUNEUDEN TAVASSASI
olla äiti. TÄYDELLISTÄ EPÄTÄYDELLISYYTTÄ.

Olen äitiydestä ja odottamattomasta kauneudesta inspiroituva vauva- ja äitiyskuvaaja. Äitiys on mullistanut maailmani tavalla, jota en osannut odottaa. Luulin, että olen se Disney-elokuvista tuttu täydellinen äitihahmo, mutta päädyinkin äidiksi, jolle työ ja muut osa-alueet elämässä ovat myös todella tärkeitä. Siitä huolimatta voin ja saan olla täydellinen äiti lapsilleni.

Tiedän, että sinullakin on paljon meneillään elämässäsi ja joskus olo on riittämätön. Sinä kuitenkin riität, enemmänkin. Olet täydellinen äiti perheellesi ja sitä ilosanomaa haluan kuvillani välittää ja tuoda sinun nähtäväksesi. Olen sinun host tällä matkalla ja tiedän miten tärkeitä pysähdyshetkiä kuvat sinulle ovat, otetaan niistä kaikki irti.

xx Helianna

TUTUSTU KUVAUSFILOSOFIAANI

"OLEN TODELLA tyytyväinen LOPPUTULOKSEEN VAIKKEN OLE NÄHNYT VIELÄ YHTÄKÄÄN KUVAA"

Sofia, Motherdhood

"Sä ylitit mun odotukset.

Mun on pakko kyllä antaa pienet kehut. Oon tosi vaikuttunut susta ja sun brändistä. Ihailen sun ammattitaitoa ja sitä, miten monipuolisesti oot vieny sun juttua eteenpäin. Ja nimenomaan se, että se näyttää just sulta.

Eilisen tapaamisen jälkeen mulle jäi niin hyvä fiilis, ei vaan kuvauksesta, vaan ylipäänsä sun itsevarmasta ja lämminhenkisestä olemuksesta. Tiedä, että olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen vaikken ole nähnyt vielä yhtään kuvaa. Oli ilo olla asiakkaana."

"KUVAUSJÄRJESTELYT JA kaikki AIVAN 6/5"

Johanna, Newborn

"Kiitos!

Aivan ihanat kuvat, taas kerran. Nää valokuvat on kyllä ollu mun elämän paras sijoitus, niissä on niin paljon tunnetta ja muistoja<3

Ja ihana, että mukana oli myös muutama ihan samanlainen kuva mitä Helmistä aikanaan. Miten saatkin meidät kaikki näyttämään noin hyvältä?!

Janikin kehui kuvausjärjestelyjä, miten helppoa oli ja kaikki mietitty vimpan päälle, ei tarvinnut itse stressata mistään. Aika paljon sanottu pohjalaiselta insinööriltä :D
Mutta ihan totta, kuvausjärjestelyt ja kaikki 6/5.

Olen superonnellinen meidän pienistä ja siitä, että olet ikuistanut meidän tärkeät hetket. Kiitos <3

"YLITIT KAIKKI odotukset JA KIRKKAASTI!!"

Elli, Family

"Edellinen kuvauskokemuksemme kanssasi oli upea, joten odotukset perhekuvauksesta olivat korkealla. Mutta mitä vielä, sinä ylitit kaikki odotukset ja kirkkaasti!! Olemme katsoneet mieheni kanssa uudestaan ja uudestaan tekemääsi videota kuvaukseta. Se on jotain niin koskettavaa ja liikuttavaa.

Minä itseasiassa mietin ennen kuvausta, että toivottavasti kuvista ei tule liian siloteltuja ja aseteltuja kun me ei olla yhtään sellaisia. Ollaan äänekäs, nauravainen ja liikkuvainen perhe ja tämä näkyy 100% kuvissasi. Tunnistan poikien eleet ja ilmeet eri tilanteissa niin, että voin melkein kuulla heidät.

Niin kuin kerroin sinulle kuvaksen jälkeen, elämme niitä kuuluisia ruuhkavuosia, jolloin kaikki isot asiat elämässä tapahtuvat samaan aikaan. Välillä se on raskasta kun aikaa on vaan rajallisesti käytössä. Kuvat ovat arvokas muisto siitä, että pääasiassa arki oli ja on kuitenkin ihanaa <3 Kuvia katsellessa voin ajatella kuinka onnekas olenkaan kun minulla on tuollainen ihana perhe!

Olet uskomattoman lahjakas ja ihana ihminen. Pystyt mihin vaan. Kuvat ovat muistoja ajasta, jota en halua koskaan unohtaa.

JOTAIN IKUISTA TALTEEN NÄISTÄ HULLUISTA JA ERITYISISTÄ hetkistä, JOTA elämäksikin KUTSUTAAN.

Aika kuluu ja haluan auttaa sinua tallentamaan arvokkaimmat muistosi loppuiäksi. Suunnitellaan sinun seuraava kuvauksesi pian. En malta odottaa, että kuulen sinusta! 

NEWBORN | MOTHERHOOD | FAMILY

Hei jes, huippua kuulla sinusta!

ALOITETAAN YHTEINEN MATKAMME.

BOOKAA KUVAUS

VALOKUVAAJILLE

Olen koonnut sinua varten vuosien aikana kerryttämäni tiedon ja työkalujani prosessien nopeutukseen Koulutus-osion alle. The Portfolio building guide on oiva opas jokaiselle, joka haluaa tehdä omannäköistä yritystä.

ALOITA TÄÄLTÄ

LIITY MEIDÄN INSTAGRAM YHTEISÖÖN!

Tule moikkaamaan, liity keskusteluun äitiydestä äideille, kurkista kulissien taa mitä kuvauksissa tapahtuu ja tutustu pyrkimyksiini ja filosofiaani kuvata. Nauti vinkeistä miten tallettaa näitä ohikiitäviä hetkiä ja lapsiasi ilman ammattikalustoa - ja niin paljon kaikkea muuta! 

LIITY JENGIIN