Kurssit ja koulutukset

Aiheita, joista palan halusta kertoa ja opettaa sinulle

Workshop- ja kurssioppilaiden kommentteja

PERHEKUVAUSRETRIITTI 1.-3.9.2023

ALL-INCLUSIVE & HEMMOTTELU

KUVAAMINEN & WORKBOOK

BISNESPUOLI & Asiakaspalvelu

Viikonloppuun kuuluu majoittuminen mökissä & ruoat pe-ilta - su-aamu. Saunotaan, nautitaan poreista ja tunnelmoidaan teidän mielettömien unelmayritysten äärellä.

Tutustutaan kuvausfilosofiaani, vinkkeihin, kuvattavan perheen valmisteluun & itse kuvauksen kulkua helpottaviin ja johtaviin tekijöihin. Lisäksi saat kattavan workbookin oppikirjaksesi.

Uskon ja tiedän, että sulle kaikki on mahdollista. Käydään läpi miten itse olen rakentanut asiakaspolkuni, asiakaskokemuksen & menestyksekkään brändin. Lisäksi Laura tulee jakamaan meille bisnesvalmentajan parhaat tärpit!

Mä en halua, että mun eka ja tällä erää vika perhekuvausworkshop on vaan päivä muiden joukossa, sen pitää olla kunnon shakalakabam! Me aloitetaan inspiroivin viikonloppu ever perjantaina 1.9. Laura Mäntysen @laurrenna inspirointipuheella! Lauantaina sukelletaan syvälle perhekuvauksen ja kuvausyrittämisen maailmaan. Kuvataan 2 perhettä (lauantai-iltana jos sää suinkin sallii. Optiona perjantai-ilta, jolloin perjantain asiat siirtyvät lauantai-iltaan) ja inspiroidaan & innostetaan toisiamme isosti eteenpäin.

2900€

Workshop on sinulle jos

KAMPPAILET ASIAKKAIDEN OHJAAMISEN JA KUVAUSFLOWN KANSSA

KAIPAISIT LISÄÄ BOOKAUKSIA JA TYÖTÄ, JONKA PARIIN PÄÄSEMISESTÄ ASIAKKAASI HAAVEILEVAT

PELKÄÄT NOSTAA HINTOJASI JA AJATTELET, ETTEI KUKAAN MAKSAISI TODELLISTA ARVOASI

HALUAT SAADA SYVÄSUKELLUKSEN POHJATAITOIHIN, JOILLE RAKENTAA OMA, UNIIKKI TYYLISI

KOET OLEVASI VÄHÄN HUKASSA VALOKUVAUKSESI KANSSA JA HALUAISIT SELKEYTTÄ SEURAAVAN ASKELEEN OTTAMISEKSI

HALUAT TUNTEA OLOSI PAREMMAKSI YRITYKSESSÄSI JA TEKEMÄSTÄSI TYÖSTÄ

TYÖSI EI VASTAA TÄYSIN VISIOTASI

OLET VASTA ALOITTELEMASSA TAI HALUAT PÄIVITTÄÄ AJATUKSIASI JA OSAAMISTASI INSPIROIVASSA ILMAPIIRISSÄ

Inspiraatio
Järkevästi tekeminen
Elämän yrittäjyyteen mahtuminen
Unelmat
Rauha
Mindset
Luottamus
100% sun puolella oleminen
Ihmisyys

KOULUTUKSISSA AINA

Mä olen itseoppinut kuvaaja ja etenkin yrittäjä. Olen oppinut kantapään kautta kaiken ja vaikka uskon, että matka on tärkein ja oppirahat on maksettava tiedän silti, että yhdessä ja apukeinoilla me voidaan yksinkertaisesti välttää jotkut karikot.

Aloitan aina workshopit kertomalla, etten ole gurusi ja huomaat nopeasti, että teen hyvin samoja asioita kuin sinä, ehkä vaan vähän isommin, viimeistellymmin, huolettomammin ja vapaammin. Koulutusten ja workshopien taika piileekin siinä, että sä saat valjastettua oman potentiaalisi täysillä käyttöön & keskityt vähemmän siihen mitä pitäisi tehdä kuin siihen mitä haluat tehdä.

Koulutusteni taustalla ei ole ajatus kloonata itseäni vaan löytää kanssasi polkuja, jotka kuuluvat juuri sinun reitille. Kiitos kunniasta olla osana matkaasi.

Kuulostaako hyvältä?
Haluatko varmistua meidän yhteensopivuudesta?

Helianna Malinen on yhden naisen luova show, jossa hypetetään mahdollisuuksia, unelmia ja yrittäjyyttä, johon mahtuu elämä.

Luodaan enemmän yrityksiä ja arkea, joissa on ihana olla.