197€

197€

197€

Nämä presetit ovat alunperin oma, itseheitetty pelastusrengas itselleni, niihin loputtomalta tuntuviin editointitunteihin. Kuvan muokkaus on todella työläs vaihe ja on ihan ymmärrettävää, että tuskastuttaa. Näillä työkaluilla editoin itse pääasiassa kaikki vauvakuvausten kuvat. Mulle presetit ovat olleet niitä kuuluisia lifesavereita, kun on vapautunut aikaa edittipöydän ääreltä kehittää yritystä monipuolisesti eteenpäin. Nautinnollisia edittihetkiä!

Sesongin startti: perhekuvaus

Zoom-koulutukset / -luennot

Näkökulmia hinnoitteluun

129€

197€

249€

Mun lempiasioita on pyrkiä nostamaan jokaista osa-aluetta 2%, jolloin lopputulos nousee eksponentiaalisesti!
Palveluiden lisääminen ja hionta on myös suorassa yhteydessä kannattavaan valokuvausyrittämiseen - kuvaamisen lisäksi ala vaatii palvelu- ja bisnesosaamista.

Tulossa!

Workshopit ja työpajat

2990€

Onko mitään parempaa kuin päästä livenä tapaamaan, inspiroitumaan ja kehittämään taitojaan? En usko!
Workshopit ovat päiviä, joissa käydään läpi perusprinsiipejä tyylistäni, miten kuvausta ja maailmaa koen & etenkin pureudutaan mindset-vääristymiin. Palautteen perusteella näistä päivistä ei ole paluuta entiseen <3 

Online-kurssit ja oppaat

129€

Yksi merkityksellisimmistä asioista valokuvaajan työssä on se, että saa työskennellä oikean kohderyhmän, niiden omien tyyppien, kanssa omalla tyylillään. Oman tyylin selkiyttäminen luo sillan unelma-asiakkaiden luo ja viehättää. Oman tyylin luomiseen ja kohderyhmän syvempään analysointiin kannattaa käyttää aikaa. En keksi mitään palkitsevampaa!

Helianna Malinen on yhden naisen luova show, jossa hypetetään mahdollisuuksia, unelmia ja yrittäjyyttä, johon mahtuu elämä.

Luodaan enemmän yrityksiä ja arkea, joissa on ihana olla.